vv SNA zoekt hoofdtrainer mannen seizoen 24/25

Hoofdtrainer vv SNA, Montfort

Voetbalvereniging SNA uit Montfort, uitkomend in de 5e klasse B, is vanaf het seizoen 2024-2025 op zoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. SNA is een gezonde, gezellige vereniging, bestaande uit twee senioren heren, twee senioren dames elftallen, 18+ team, 35+ en 45+ en jeugdteams in diverse leeftijdscategorieën.

Wij zijn op zoek naar een trainer die zijn spelopvattingen op een stimulerende manier kan overbrengen op de selectie en de groep  gemotiveerd kan houden. Tevens zoeken wij iemand die het als een uitdaging ziet dat een relatief jonge groep zich onder zijn leiding verder kan blijven ontwikkelen.

Ervaring als hoofdtrainer is een pré, maar geen must.

De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de trainingen (op dinsdag- en donderdagavond) en voor de wedstrijden van het 1e elftal op zondag. Verder zorgt hij voor een goede communicatie tussen de twee seniorenteams.

Daarnaast is de trainer, samen met enkele ervaren leiders, verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het 1e en 2e elftal. Hieronder worden niet alleen technische en tactische vaardigheden verstaan, maar zeker ook het vormen van een hechte groep. Naast prestatie, vindt SNA plezier ook zeer belangrijk. De trainer speelt hierin uiteraard ook een voorname rol.

Voor meer informatie en sollicitaties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 1e contactpersoon: Rob Schouteten, 06 54 30 06 53

Hoofdsponsors

Verjaardagen

 Juni

02 jun Mark op het Veld
03 jun Pouline van Pol
03 jun Glenn Donders
06 jun Loes van Neer
08 jun Ivo Geurts
09 jun Paul Nissen
10 jun Ruben Peerbooms
10 jun Thomas van Pol
11 jun Ralf Cuipers
12 jun Thuur Cox
13 jun Yildert Kuijpers
14 Jun Kai Gehlen
17 jun Jos Meuwissen
17 jun Gabriël de Wild
19 jun Josh Wolters
22 jun Rob Schouteten
23 jun Glenn Wolfs
25 jun Simone Leeters
27 jun Robin Beckers
27 jun Mette Smeets
27 jun Nadia Achka
30 jun Cyrille Smeets


Mochten wij iemand vergeten zijn, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda

 

        

Vrijdag 31  Mei  Vrijwilligersavond aanvang 19:30 uur
Weekend 7 t/m 9   Juni  Jeugdkamp SNA