SNA 1 in De Limburger

 

SNA wil voor periodetitel gaan: ‘Het geloof in het team is gegroeid’

Saamhorigheid bij SNA: na de training aan de barbecue. FOTO: AGUS BORWAWUBUN

SNA was ongeslagen toen vorig seizoen corona voor de tweede keer de amateurvoetbalcompetitie lam legde. De club uit Montfort hoopt dit jaar eindelijk eens een seizoen af te maken na de terugkeer in de standaardklasse in 2019.
Ron Nowicki, Don Metsemakers en Bram van Pol spelen er inmiddels alweer aardig wat jaartje, maar toch gaat het trio komend seizoen nog door met voetballen bij SNA. Tel daar ook de terugkeer van Jarno Valkenburg (van EVV Onder 23) en een handvol nieuwe jeugdspelers bij op en de Montfortenaren kunnen een prima elftal op de been brengen. Weet ook trainer Agus Borwawubun. „Die eerste drie zijn de kartrekkers van de ploeg. Ron en Don vooral voetballend gezien en Bram communicatief in het veld. Zij helpen de jonge jongens en nemen ze mee in hun spel.”

Snacks Na Afloop

Vijf jaar geleden kwam Borwawubun terecht bij de club die net was afgedwaald naar de recreatieve klasse. Onder leiding van de coach werd de weg langzaam maar zeker weer naar boven ingezet, wat resulteerde in een terugkeer op prestatief niveau in 2019. „Toen ik begon hier in Montfort grapte ik dat SNA stond voor Snacks Na Afloop. Dat is in de afgelopen jaren weer omgezet naar Sport Na Arbeid. ”

Teamspirit

Borwawubun merkt dat de spirit er bij het team absoluut in zit. Er wordt zelfs uitgesproken dat er komend seizoen gestreden moet worden voor een periodetitel. „Als er zoiets gezegd wordt, dan gaat het ook gebeuren. De spelers kijken er naar uit om weer te beginnen. Het geloof in het team is echt gegroeid.”

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt SNA een aantal oefenwedstrijden, tegen niet de minste tegenstanders. Zo staan er duels tegen louter vierdeklassers op het programma, waaronder VV Linne en Oranje Blauw’15. „Eigenlijk kwamen deze clubs bij ons met de vraag om tegen elkaar te spelen. Andere clubs zien nu ook dat wij omhoog aan het gaan zijn.”

Hoofdsponsors

Verjaardagen

September

05 Sept Saskia Coenen
06 Sept Vic Bonné
10 Sept Anouk Richter
11 Sept Tamani Hendriks
15 Sept Laura Mom
16 Sept Lucas Scheers
17 Sept Luna Beckers
17 Sept Juun Heurkens
17 Sept Sjors Peeters
17 Sept Nick van Kempen
20 Sept Evi Timmermans
20 Sept Mika Beunen
20 Sept Raoul Nissen
22 Sept Indy Hilgers
24 Sept Bram van Pol
24 Sept Stefan Schmeitz
27 Sept Ralph Peerbooms
28 Sept Kevin Cox
28 Sept Stef Dierx
29 Sept Inge Coenen
29 Sept Sem Verstappen
29 Sept Floor de Loo
30 Sept John Trebels


Mochten wij iemand vergeten
zijn, stuur dan een mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda

 

 Di  1  Juni  Publicatie indeling jeugdteams seizoen 2021-2022
 Za  4  Sept  Opening nieuw seizoen voor jeugdspelers
 Za  21  Mei  Happy Fit Special  14:00 - 15:30 uur
       

 

 

 

Twitter @vvSNA