Jeugdleiders gezocht

Jeugdleiders gezocht

 

Het seizoen 2023-2024 staat op het punt van beginnen. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop in beweging. Maar we hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan het seizoen te kunnen beginnen. De kinderen verdienen goede trainingen, betrouwbare begeleiding om op een goede, veilige en sportieve manier te kunnen voetballen. 

Heb jij interesse om leider en/of trainer te worden van een jeugdteam. Of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is? 

Wil je het graag samen met iemand doen? of meedraaien in een roulatie-poule, laat ook dit weten. Denk niet: “LEIDER ZIJN IS NIETS VOOR MIJ OF IK HEB GEEN TIJD” Voor iedereen hebben we wel iets dat past bij hem of haar en voldoet aan je interesse en de tijd die je beschikbaar hebt. Jouw bijdrage is nodig om de jeugd van SNA goed te begeleiden. HELP ONS EN VOORAL: HELP DE JEUGD. 

Aanmelden kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Of vraag persoonlijk aan één van de jeugdcommissieleden naar de mogelijkheden
Milou van Pol, Roel Grachten, Aries Haest en Johan Verstappen

 

JC vv SNA

 

Hoofdsponsors

Recent aangepast

Agenda

 

        

Donderdag 14  December  Kaartavond
Vrijdag 29  December  Zaalvoetbaltoernooi
Vrijdag 2  Februari  Carnaval
Vrijdag 22  Maart  Beerpong
Zaterdag 27  April  Koningsdag
Woensdag 8  Mei  Summerparty